Parteneriatul anului! Ciprian Marica şi Ilie Năstase investesc în cea mai tare afacere VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Ciprian Marica şi Ilie Năstase au planuri mari pentru viitorul fotbalului românesc. Astfel încât, cei doi afacerişti au de gând să ridice o academie de fotbal modernă în cadrul bazei sportive „Voinţa”. Terenul pe care au de gând să o clădească, se află în posesia celebrului tenismen.

După a devenit patronul Clubului Farul Constanţa, anul trecut, Ciprian Marica este pus pe fapte mari în fotbalul din Bucureşti. Astfel încât, în urmă cu câteva zile, fostul mare fotbalist a fost surprins de paparazzii Spynews.ro în timp ce inspecta cu mare atenţie lucrările de pe terenul tenismenului. Din dorinţa a arăta totul extraorinar, Ciprian Marica, odată ajuns la baza sportivă, şi-a interogat fiecare angajat în parte, iar la sfârşit avea un zâmbet satisfăcător, semn că totul decurge conform planurilor.

Academia pe care doreşte să o construiască alături de Ilie Năstase prinde contur, astfel încât vechea bază sportivă „Voinţa” este recondiţionată, iar muncitorii montează acum un gazon artificial.

Nu cu mult timp în urmă, Ciprian Marica oferit detalii despre afacerea pe care urmează să o construiască alături de Ilie Năstase: „Reconstruim această bază sportivă. În acest moment, nu vă pot spune costul total al lucrărilor, nici data la care acestea vor fi finalizate. De multe ori, socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, aşa că nu are sens să vorbim despre astfel de lucruri. În acest moment, nici măcar numele pe care îl va purta academia nu l-am stabilit”, a declarat Ciprian Marica.

Şi nu doar atât. Se pare că relația dintre Ciprian Marica şi Ilie Năstase este una foarte bună. Iar simpatiile personale nu au nicio legătură cu relaţia profesională: „În această afacere, Ilie Năstase este partenerul meu! Avem o relaţie foarte bună, ca de la partener la partener” a completat fostul mare fotbalist.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest