Party de mii de euro! Cât a plătit Bianca Drăgușanu la ziua Sofiei: „Nu i-a lupsit nimic!”

 

Când vine vorba de micuța Sofia, Bianca Drăgușanu nu se uită la bani. Suma impresionantă pe care vedeta a cheltuit-o pentru ca fetița ei să se simtă în al nouălea cer la împlinirea vârstei de 6 ani.

 

În weekend, comoara Biancăi Drăgușanu a împlinit 6 anișori. Diva i-a organizat o super-petrecere la o vilă din Snagov, în care a invitat nu mai puțin de 60 de persoane. Totul a fost organizat în cel mai mic detaliu pentru ca Sofia, dar și participanții la eveniment, să se simtă excelent. Pentru acest lucru, Bianca a scos din buzunar o sumă de-a dreptul impresionantă dacă o raportăm la natura petrecerii.

 

Astfel, potrivit playtech.ro, Bianca Drăgușanu a plătit pentru ziua de naștere a fiicei sale, Sofia, suma de aproximativ 6.000 de euro. Vedeta a precizat că la petrecere, micuța Sofia, a avut 60 de invitați și a avut tot ceea ce ea și-a dorit: „I-am luat tot ce și-a dorit. Nu-i lipsește nimic. I-am făcut petrecere mare, cu vreo 60 de invitați”.

 

La petrecere a participat și actualul parteneri al vedetei, nimeni altul decât omul de afaceri Gabi Bădălău. A surprins absența tatălui Sofiei, Victor Slav, dar Bianca a explicat de ce acesta nu a putut ajunge: „Și el i-a organizat o petrecere azi și probabil ieri s-a ocupat cu organizarea petrecerii. A fost invitat, doar că știu că mama lui are niște probleme de sănătate... nu vreau să justific faptul că n-a fost ieri. Noi discutăm, suntem în regulă, e ok, nu e ca și cum s-a întâmplat ceva anormal. Și anul trecut noi am fost la Paris, eu cu fiica mea, sora și nepotul meu, am făcut acolo o mare petrecere, am fost la Disneyland, apoi ea a mai avut o petrecere organizată de mama mea, acasă, după care Victor a luat-o și a mai avut și o altă petrecere. Ea are ziua de naștere ca-n povești, trei zile și trei nopți”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest