Pasiunea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-a reaprins la Londra!

 

Bomba sexy a publicat prima poză pe Instagram în care este împreună cu afaceristul. Imaginea este din inima Marii Britanii.

 

Idila dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău este presărată cu numeroase certuri și împăcări, cu suișuri și coborâșuri. Odată cu apropierea sărbătorilor de iarnă se pare că flacăra iubirii dintre cei doi s-a reaprins și arde cu mari văpăi. Ultimele vești îi dădeau pe cei doi ca fiind despărțiți, dar iată că diva sexy a reușit să pună punct acestor speculații. Ea a postat în premieră pe Instagram o fotografie în care apare împreună cu Gabi Bădălău, semn că le merge acum excelent în cuplu.  

 

Cei doi îndrăgostiți au plecat în vacanță la Londra, iar Bianca Drăgușanu, frumoasă ca de fiecare dată, s-a fotografiat alături de Gabi Bădălău. Aceștia par entuziasmați de venirea sărbătorilor și au decis să petreacă puțin timp departe de casă. Ei au reaprins pasiunea în inima Marei Britanii. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au demonstrat tuturor că iubirea dintre ei este prea mare pentru a fi distrusă. Aceștia trăiesc clipe de vis împreună, iar focoasa blondină pare foarte fericită în brațele iubitului ei.

 

Într-o postare recentă, Bianca Drăgușanu îmbrăcată elegant, cu tocuri în picioare și cu o apariție impecabilă, cum ne-a obișnuit, a cântat o melodie preț de câteva minute. Versurile fredonate de divă evidențiau un mesaj foarte clar. Astfel, Bianca Drăgușanu a transis că nu are de gând să-și împartă bărbatul cu nimeni altcineva. "Orice s-ar întâmpla, nu te împart cu altcineva, nu te împart cu altcineva!", sunt versurile fredonate de divă. Acum, când s-a și pozat la Londra cu alesul inimii, e mai clar ca lumina zilei că acele versuri îi erau dedicate tânărului afacerist.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest