Patrizia Paglieri, probleme medicale la început de an: „Niciodată nu mi-a fost atât de rău”

 

Cunoscuta bucătăreasă a ajuns de urgență la spital, având nevoie de intervenția specialiștilor pentru a fi pusă din nou pe picioare.

 

Începutul de an nu a fost tocmai unul excelent pentru Patricia Paglieri, care a fost ținută în casă și țintuită în pat de o răceală. Cunoscutul chef a vorbit despre problema de sănătate cu care s-a confruntat în exclusivitate la Antena Stars, ea având nevoie de îngrijiri de specialitate pentru a reveni în forma maximă.

 

„Am început anul bine și sper să meargă tot anul. Afacerile merg bine, așa și așa, nu ne plângem. Sănătate să fie. Am avut acum un episod de gripă și mi-a fost atât de rău ca niciodată. Am stat în casă, am făcut febră. Eu, de obicei, nu fac temperatură. Sunt 30 de ani de când nu fac temperatură. Am ajuns acasă, am scos termometrul și am intrat în panică. O prietenă îmi zice să mă duc la spital și să fac un test de gripă. Aveam gripă și am stat o săptămână”, a spus Patrizia Paglieri, la Antena Stars.

 

În interviul acordat Antena Stars, Patrizia a abordat și un alt subiect, și anume relația cu fiul ei, căruia i-a fost și mama, și tată, crescându-l doar cu ajutorul părinților ei. „A fost ușor, pentru că îl iubesc atât de mult și nu e greu. Pe o parte, e bine să fii singură decât cu nervi și cu ceartă. Am avut și ajutorul părinților, a fost fundamental. Mama l-a crescut pe Francesco, pentru că eu munceam și eram și la muncă, și cu Francesco. Bunicii sunt întotdeauna baza”, a spus Patrizia Paglieri referitor la acest subiect.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest