Patru milioane de euro! Atât valorează viața unui om

 

Familia lui Toni Tecuceanu cere despăgubiri uriaşe pentru moartea actorului. Rudele au dat în judecată spitalul şi medicii, pe care îi acuză de malpraxis.

Familia lui Toni Tecuceanu vrea să se facă dreptate, după ce actorul a încetat din viață la Institutul de Boli Infecţioase „Matei Balş". Rudele lui Toni au dat în judecată institutul şi au crescut spectaculos pretenţiile. Iniţial au cerut daune de un leu. Pentru că mediciii acuzaţi de malpraxis nu au venit la tribunal, familia a ridicat suma la două milioane de euro, pentru ca, în final, despăgubirile cerute spitalului să ajungă la patru milioane de euro.

Familia lui Tecuceanu susţine că diagnosticul care a fost făcut public după moartea actorului nu figurează pe fişa medicală. Acolo ar fi scris că Toni suferea de o răceală, şi nu de gripă porcină, aşa cum au spus medicii.

Rudele sunt de părere că actorul nu ar fi murit de gripă porcină. Cei din familie nu sunt mulţumiţi de tratamentul care i s-a administrat actorului şi consideră că acesta i-ar fi adus moartea.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest