Patru tipuri de orgasm pe care trebuie să le experimentezi! Ultimul dintre ele este cel mai greu de realizat

 

Fiecare partidă de amor ar trebui să se termine cu orgasm, însă acest lucru nu este întotdeauna posibil, însă este realizabil, conform mai multor studii.

Potrivit unor cercetări, există patru tipuri de orgasm feminin(clitoridian, vaginal, vaginal + clitoridian și orgasmul multiplu). Ar trebui să le încerci pe toate, chiar de la noapte.

1. Orgasmul clitoridian - fiecare femeie are clitorisul mai mult sau mai puți sensibil, însă este cel mai ușor orgasm pe care îl poți obține.

Dacă vrei să obții acest lucru singură, poți apela inclusiv la un vibrator mic și care te va duce pe culmile plăcerii.

 2. Orgasmul vaginal
Există multe discuții peacest subiect, mai ales că peste 50% dintre femei simulează acest orgasm și doar 30% dintre ele susțin că au avut parte de stimularea punctului G.
În primul rând, trebuie să localizezi locul cu pricina. Cel mai probabil să ai un orgasm vaginal este atunci când partida durează mai mult.

3. Orgasmul amestecat

Are loc atunci când femeia experimentează orgasmul vaginal și clitoridian și este cel mai puternic dintre toate(poate fi de două ori mai intens și mai puternic decât orice alt orgasm).
Cea mai bună poziție pentru a experimenta acest tip de orgasm este ca femeia să stea deasupr, dar și stând în poala partenerului, cu spatele, în timp ce el stimulează clitorisul.

4. Orgasmele multiple

Orgasmele multiple se întâmplă unul după celălalt, nu în perioade diferite ale partidei. Studiile arată că orgasmele multiple sunt posibile pentru unele femei care sunt stimulate continuu. Pentru a experimenta acest tip de orgasm, clitorisul și punctul G trebuie să fie stimulate încontinuu cu mâinile, cu gura sau cu un vibrator, potrivit womenshealthmag.com.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest