Paula Chirilă, grave probleme de sănătate! A fost răpusă la pat timp de o săptămână/ VIDEO

 

Paula Chirilă s-a confruntat cu niște probleme grave, din cauza cărora a fost răpusă la pat timp de o săptămână. Invitată în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, celebra actriță a vorbit cu lux de amănunte despre durerile prin care a trecut, cât și cum a reușit să le combată, fără să meargă la spital.

Din cauza pandemiei de coronavirus, Paula Chirilă a refuzat să fie internată în spital, de teamă de a nu se infecta cu virusul care a terorizat întreaga planetă. Astfel că după ce timp de două ore a rămas imobilizată pe scaunul din bucătărie în timp ce își bea cafeaua, actrița a sunat diverse cunoștințe care lucrează în instituții medicale pentru a o sfătui cum să se trateze, fără a fi nevoită să cheme ambulanța.

„A fost destul de nasol. Am avut un șoc când îmi beau cafeaua dimineața. Și m-a tăiat ceva la șale și nu m-am mișcat două ore. Nu mă puteam întinde să iau telefonul. Ultimul meu gând era să merg la spital. Iei ceva nou peste ceva vechi. Am vorbit cu medici la telefon, m-au îndrumat. A fost foarte urât. S-au tasat niște chestii. A prins un pachet de nervi și atât a fost. Nu puteam respira, vorbi, mânca, dormi, a fost sinistru. Am luat medicamente.” a spus Paula Chirilă, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Are două hernii de disc

Nu este prima dată când Paula Chirilă se confruntă cu probleme de sănătate de genul acesta. Din cauza efortului fizic pe care l-a depus în timp ce soțul ei nu era în zonă, prezentatoarea TV are două hernii de disc care o chinuie de ceva timp.

"Până s-a mutat Marius aici am fost şi mamă şi tată şi cărăuş, de toate. Căram 20-30 de kilograme de la supermarket pentru toată familia. Toate astea şi-au pus amprenta asupra coloanei vertebrale”, a declarat Paula Chirilă, pentru Antena Stars, în urmă cu ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest