Paula Chirilă, mămică, din nou? Detalii despre cea de-a doua sarcină!

 

Paula Chirilă este o femeie împlinită! Pe plan profesional, îi merge din ce în ce mai bine, iar dacă stăm să facem o scurtă analiză, nici pe plan personal, nu pare să îi meargă rău. Celebra actriţă a vorbit cu lux de amănunte despre viitoarea sarcină şi despre viaţa amoroasă.

Chiar dacă se încadrează în rândul femeilor burlăciţe, după divorţul de fostul soţ, Paula Chirile se simte mai fericită ca niciodată. În urmă cu ceva timp, blondina declara că îi place viaţa pe care o trăieste, iar faptul că se poate axa mai mult de propria dezvoltare personală, o împlineşte. Cu toate acestea, chiar dacă nu are niciun bărbat alături, fiica sa Carla îşi doreşte foarte mult o surioară sau un frăţior cu care să se joace.

„Mi-a zis: „Aș vrea o surioară sau un frățior!”. Am dat-o la întors, am schimbat subiectul. Sincer, nu eram pregătită pentru întrebarea asta acum, după ce eu și cu tati nu mai suntem împreună, fiecare cu viața lui. Nici un an nu a trecut de când mi-a zis de o surioară, de un frățior, că e singură. Și zic: vai de mine! Am condamnat-o la o viață de singurătate dacă nu mai fac copii.”, a povestit actriţa pentru Libertatea.

Frumoasa actriţa a ținut să menţioneze, că în ciuda rugăminţii din partea fetiţei sale de a mai aduce pe lume un copilaş, Paula nu şi-ar dori ca acesta să fie motivul pentru care ar mai rămâne însărcinată odată. „Dar nu aș face copii doar pentru că vrea ea o surioară, ci pentru că mie îmi plac foarte mult copiii. Îmi doresc să am mulți copii”, a completat Paula Chirilă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest