Paula Chirilă, momente de groază! Declaraţii şocante, din gura celei care a fost la un pas de moarte! „M-am sufocat din cauza supradozei” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Viaţa Paulei Chirilă nu a fost atât de roz pe care poate părea acum. Actriţa s-a confruntat cu o situaţie limită în cursul vieţii sale, iar într-un interviu exlusiv pentru Antena Stars a oferit detalii cutremurătoare despre prin care a trecut.

Paula Chirilă a trecut prin momente dramatice după moartea tatălui şi a bunicului. Artista se învinovăţea constant pentru decesul celor doi, aşa că a fost nevoită sa apeleze la ajutorul cuiva de specialitate. La un moment-dat din cauza durerii pe care şi-o pricinuia, a început să ia pastile pe baze de plante, pentru a se calma. Numai că într-o zi a exagerat cu doza şi a intrat în şoc anafilactic, chiar în timpul unei emisiuni.

În cadrul aceluiaşi interviu, Paula Chirilă a mărturisit că acum de fiecare dată când întâlneşte un om care se află în aceeaşi cumpănă emoţională în care a fost ea, îi oferă tot sprijinul de care are nevoie.

"Am căutat ajutor specializat pentru că nu îmi găseam răspunsuri: de ce mi l-au luat pe tata, pe bunicul. Cumva am găsit ajutorul în mine. Aveam o tristeţe permannentă. Am fost într-o depresie care şi acum este în mine. Nu mă bucuram sută la sută, de nimic. (...) Pe orice am în preajmă care trece prin momente mai grele, îl susţin. Pentru că așa eram şi eu. Mi-am dat seama că trebuie să îi ajut pe cei din jur. Eu am mers la cineva specializat să ma poată desluşi. La un moment-dat mi-am dat seama că nu eram vinovată nici de moartea lui tata, nici de moartea bunicului. (...) Am luat ceva din plante, pentru că plecam plângând de la filmări. Până am luat prea multe şi am făcut un şoc anafilactic în emisiune din cauza supradozei. M-am sufocat în emisiune” a mărturisit Paula Chirilă în cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest