Paula Iacob a ieşit din spital! Ce mesaj i-a transmis lui Gabriel Cotabiţă

 
+2 click pentru
galerie

După multe săptămâni în care a stat internată la Spitalul Floreasca, pentru a fi operată la un picior, Paula Iacob se simte mai bine, iar astăzi a plecat în sfârşit acasă. Acum urmează o perioadă de recuperare şi iar celebra avocată susţine că a învăţat o lecţie importantă din spital.

Paula Iacob a intrat în direct prin telefon la "Star Magazin", iar cu această ocazie i-a transmis un mesaj şi lui Gabriel Cotabiţă.

"Am ajuns în sfârşit acasă. Dar am învăţat ceva din internarea pe care am avut-o la urgenţă şi pot să spun că am învăţat că trebuie să te ocroteşti şi să te îngrijeşti la timp. Am nevoie pentru piciorul care a fost operat de un tratament de examinare foarte bună şi anume o recuperare care mă va ajuta să fiu Paula Iacob dinainte. Nu merg la băi, voi face o recuperare normală, sunt câteve centre foarte bune în Bucureşti. (...) Am toate speranţele bune pentru Gabriel Cotabiţă, în ciuda a ceea ce se spune, " a spus Paula Iacob, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Paula Iacob nu a început anul 2015 cu dreptul. Celebra avocată a ajuns de mai multe ori la spital, după ce a fost împinsă pe stradă de un tânăr, incident în urma căruia s-a ales cu piciorul fisurat.

Foto: arhivă

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest