Paula Iacob a vorbit despre condiţiile din spitalul în care este internată! Cum este tratată celebra avocată

 
+2 click pentru
galerie

Celebra avocată Paula Iacob a ajuns la spital în urmă cu aproximativ o săptămână. Încă nu a fost externată, se află în continuare în secţia de Terapie Intensivă, a Spitalului Floreasca, dar starea ei de sănătate s-a îmbunătăţit.

Paula Iacob aşteaptă cu nerăbdare ziua în care va părăsi spitalul. Operată de urgenţă, la unul dintre picioare, celebra avocată se simte bine şi le mulţumeşte medicilor care s-au ocupat de îngrijirea ei.

"Ce văd eu la Terapie Intensivă este de neînchipuit. Nu am crezut vreodată că poate exista atâta solidaritate umană, atâta înţelegere, atâta dragoste faţă de om şi, dacă voi mai auzi vreodată pe cineva vorbind urât despre un medic sau despre vreun om care lucrează în sistemul medical, personal aş fi în stare să-i fac cel mai mare rău, pentru că oamenii ăstia trebuie respectaţi şi trebuie să-i mulţumim lui Dumnezeu că ni i-a dat. Spitalul este extraordinar. Este curat. Nu am văzut atâta muncă. Medici tineri, femeie tânără nedormită stă în picioare 30 de ore. Să le văd pe starletele noastre care-şi arată picioarele, că picioare frumoase au şi fetele de aici, dar săracele de ele stau în picioare 30 de ore. Nu mă simt bine, am patru suferinţe, dar îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu m-am dus nici la Londra nici la Viena ca să mă operez. Să dea Dumnezeu să fiu sănătoasă şi să învăţ ceva de la cei lângă care sunt acum. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru această experienţă de viaţă",
a spus Paula Iacob, miercuri, la "Star Magazin", de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest