Paula Iacob, reacţie dură la adresa bărbatului care şi-a alergat câinele cu maşina: "Acest personaj sinistru trebuie să facă închisoare"

 
+2 click pentru
galerie

Un bărbat din Târgu Mureş a şocat oraşul cu gestul lui. Acesta şi-a alergat câinele cu maşina până la epuizarea patrupedului. Avocata paula Iacob a avut o reacţie dură cu privire la acest incident.

Paula Iacob a spus la emisiunea Star Magazin, de la Antena Stars, că bărbatul care a făcut acest gest necugetat trebuie pedepsit cu închisoare pentru că încalcă drepturile animalelor.

"Mă îngrozeşte faptul că un om cu o minte bolnavă nu merge el la doctor să se îngrijească. Nu se poate să concepi un câine să fie antrenat pe stradă, pe drumurile publice. Este o încălcale de de lege şi domnul primar din sectorul în care locuieşte acest personaj sinistru trebuie să îl trimită în judecată. Noi avem lege care pedepseşte cu închisoarea astfel de tratamente. Se face închisoare de la trei la cinci ani", a spus Paula Iacob la Antena Stars.

Mudava şi-a antrenat şi el câinii cu maşina, iar explicaţia lui este halucinantă

"Eu am în jur de 20 de câini şi sunt foarte mari. Câinii nu trebuie antrenaţi mai mult de două, trei zile pe săptămână, pentru că ei au nevoie de ofihnă. Depinde pe ce anotimp faci antrenamentul, nu trebuie să faci acest lucru vara. Nu e vorba că a antrenat câinele cu maşina, ci e vorba de anotimp. Când e răcoare poate un câine alerga şi 25 de kilometri. Eu nu îi antrenez pe drumurile publice, ci pe un câmp. Eu cresc câini de 16 ani şi sunt verterinar de meserie, dar nu practic. Omul acela l-a alergat în trafic şi a obosit câinele, a vrut să se fălească", a spus Mudava Pit la Antena Stars.

Potrivit legii, astfel de fapte se pedepsesc cu  închisoare de la 3 luni la 1 an, dar şi cu amendă penală sau contravenție de la 1.000 la 3.000 de lei, în funcție de gravitatea faptei.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest