Pe ce mofturi dau bogătașii saci de bani! Baie în șampanie de 20.000 de dolari

 

Sunt bogaţi, cunoscuţi şi deloc modeşti. V-aţi întrebat vreodată pe ce cheltuie miliardarii planetei banii? Vă spunem noi! Ia priviţi pe ce mofturi dau bogătaşii o grămadă de bani!

Când vine vorba de poftele lor, sunt în stare să plătească oricât! Nu se uita deloc la bani! Eiii, dar îşi permit, căci doar sunt printre cei mai bogaţi oameni din lume. 

Sultanul din Brunei se poate considera unul dintrei cei mai fericiţi pământeni. Are o avere fabuloasă de 20 de miliarde de dolari şi ca să arate bine dă oricât. Cât credeţi că plăteşte bogătaşul ca să aibă o tunsoare aşa cum vrea? Atenţie, 20.000 de dolari! Sultanul are un stilist, care vine de la mii de kilometri să îl tundă.

Obrazul de divă cu cheltuială se ţine! Alţii nu îşi permit o şampanie de doar câteva mii de lei, iar Beyonce şi-a turnat în jacuzzi şampanie de 20.000 de dolari sticla. O înţelegem, doar are conturile doldora de bani. 

Riri îşi surprinde mai mereu fanii, dar de data aceasta chiar ne-a şocat. Ştim că ea îşi schimbă coafura de la o zi la alta. Blond, roşu, brunet, bob, lung, scurt, a experimentat totul când vine vorba de păr! Dar nu vă vine să credeţi dacă auziţi cât cheltuie pe an ca să îl îngrijească!  Un milion de dolari!

Rapperul american Kanye West i-a cumpărat soţiei sale, vedeta de televiziune Kim Kardashian, zece restaurante fast-food ca dar de nunta. Aşa cadou de nuntă, cine nu şi-ar dori?

Ce pentru unii e un lux, pentru alţii e o nimica toată! Pixul de 43,000 dolari, colierul de câine, în valoare de 3,2 milioane de dolari, aparatul de ras de 100.000 de dolari, ochelarii de soare de 383,609 de dolari sau pantofi de damă de 220,000 de dolari sunt doar mici atenţii pentru bogătaşi.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest