Pe ce parte a corpului și-a tatuat Antonia chipul lui Alex Velea: „Diamantul meu”/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai cunoscute și admirate cupluri din showbiz-ul autohton. Și chiar dacă la început, nimeni nu le dădea nicio șansă, iată că cei doi au o relație statornică și nu ratează nicio ocazie să își declare dragostea unul celuilalt. Așa cum a făcut-o, de data aceasta, și artista cu un tatuaj dedicat partenerului său de viață.

Antonia și Alex Velea s-au întâlnit, în momentele în care amândoi aveau nevoie de afecțiune, dat fiind că amândoi ieșeau din niște relații care nu îi împlineau. Cei doi au trecut însă peste toate problemele, iar acum au împreună doi băieți minunați care le bucură sufletele în fiecare zi.

Este cunoscut faptul că Alex Velea i-a declarat dragostea supremă Antoniei prin diverse tatuaje, precum și prin „pictarea” chipului ei pe piele. Astfel că dornică să își exprime și ea sentimentele în aceeași manieră, artista și-a tatuat și ea chipul partenerului său de viață de corp.

Antonia, gest suprem de dragoste pentru Alex Velea

Recent, Alex Velea a dezvăluit că mama copiilor lui i-a tatuat chipul pe spate. Mândru din cale-afară de gestul femeii pe care o iubește la nebunie, artistul a publicat imaginea cu noua „pictură” pe contul său de socializare.

Așa cum era de așteptat, fotografia a venit însoțită de un mesaj scurt, dar care arată exact care este dinamica relatiei lor: „Diamantul meu”, a scris Alex Velea pe pagina sa de socializare.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest