Pe cine a concediat imediat Alex Velea, din cauza scandalului cu Lino Golden și Mario Fresh

 

Scandalul de proporții dintre Alex Velea cu Lino Golden și Mario Fresh a făcut victime colaterale! Iubitul Antoniei a concedia imediat de artist, din cauza războiului pe care îl duce cu cei doi foști „fii vitregi”.

După ce au anunțat ruptura de Alex Velea, Lino Golden și Mario Fresh au fost puși la zid, atât de fani, cât și de colegii de breaslă, care făceau parte din familia „Golden Boy Society”. Însă o singură persoană a decis să rămână imparțială în războiul celor trei: managerul lor.

Potrivit playtech, Alex Velea a decis să îl concedieze pe Ursu, omul care i-a stat alături artistului de la lansarea sa în muzică, pentru că acesta nu a vrut să renunțe să îi managerieze pe Mario Fresh și pe Lino Golden.

“Mario și Lino sunt impresariați tot de Ursu. Alex i-a cerut impresarului său să termine colaborarea cu cei doi, însă Ursu s-a opus. A spus că nu vrea să fie târât în acest scandal și că el este interesat doar să își continue munca și să se ocupe de toți, ca și până acum. Deranjat de spusele celui pe care îl consideră cel mai bun prieten, Velea nu a stat prea mult pe gânduri și i-a spus lui Ursu să rămână cu Mario și Lino pentru că el își va găsi un alt impresar. Practic, l-a concendiat.", conform sursei menționate anterior.

Supărat din cale-afară de alegerea pe care managerul său a luat-o, Alex Velea nu a stat pe gânduri și a angajat pe altcineva în locul acestuia. 

"Și chiar și-a găsit deja pe altcineva care să se ocupe de concerte. Este un mare păcat că s-a ajuns la așa ceva de la niște simple șicane între femei. Este pur și simplu șocant. Adevărul este că cei trei funcționează perfect împreună, însă separat, Velea va intra într-un con de umbră din nou, iar Mario Fresh și Lino or să dispară în maximum șase luni. Reușiseră să formeze un trio frumos și să aibă sute de mii de fani. Păcat”, a spus sursa playtech.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest