Pe cine a deranjat colaborarea muzicală dintre Dorian Popa și Abi: „Nu este problema mea”

 
+2 click pentru
galerie

Dorian Popa a dat cărțile pe față și a dezvăluit că după ce a lansat noua piesă cu Abi, mai mulți colegi de breaslă au fost deranjați de colaborare. Mai mult decâ atât, cântărețul s-a arătat dezamăgit de artiștii care nu au vrut să îl ajute cu promovarea piesei.

Dorian Popa a dat lovitura, de curând, cu una dintre cele mai inedite colaborări, cu Abi Talent! Melodia se clasează pe locul 1 în Trending-ul de pe YouTube, la doar o săptămână de la apariție. Însă poziționarea în top nu se datorează promovării masive, din câte a menționat Dorian. Artistul s-a arătat extrem de dezamăgit pe artiștii pe care i-a ajutat de-a lungul timpului cu promovarea pieselor pe care le lansau și care nu au întors favoarea înapoi.

Nu vreau să creadă oamenii că sunt ipocrit, eu pun punctul pe I. Nu puteam să nu menționez aceste lucruri, pentru că nu de puține ori îmi sună telefonul să-mi ceară să pun un Swipe Up. Liviu Teodorescu a fost singurul care a pus Swipe Up la piesa cu Abi”a menționat Dorian Popa, la Xtra Night Show.

Cum s-a produs împăcarea între Abi și Dorian Popa

Eu pe Selly îl apreciez pentru maturitatea lui. Important în viață, știu eu de la Doamne Doamne, este să iertăm și să le dăm oamenilor a doua șansă, pentru că oamenii greșesc. În momentul în care am vorbit cu Selly despre colaborarea cu Abi, i-am spus că eu cu Abi mi-am reglat conturile și eu am înțeles ce-am greșit și ce-am permis să se întâmple în show-ul meu care l-a jignit în mod direct și l-a făcut să îndrepte spre mine o avalanșă. Abi a înțeles unde a forțat prea mult cu avalanșa lui, ne-am strâns mâna bărbătește, ceea ce este de apreciat de la un puști de 19 ani. În momentul ăla, Abi mi-a zis că are o piesă pentru noi, a povestit Dorian Popa, la Xtra Night Show.

Pe cine a deranjat colaborarea muzicală dintre cei doi

Dacă Selly și Abi s-au împăcat în cele din urmă, chiar dacă nu au oficializat reconcilierea, între Alex Velea și Abi nici nu poate exista loc de așa ceva. Pentru că Dorian Popa este prieten atât cu iubitul Antoniei, cât și cu trapper-ul, a fost prins la mijloc și s-a văzut nevoit să întrebe dacă o posibilă colaborare cu Abi ar deranja.

Am avut discuții și în alte părți despre colaborarea mea cu Abi, am întrebat dacă deranjează și n-am primit niciun răspuns. Ulterior, am înțeles că a deranjat. Nu este problema mea”, a adăugat cântărețul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest