Pe Denisa o arde buza! Incredibil, ce metodă foloseşte pentru mărirea buzelor

 
+4 click pentru
galerie

Frumuseţea este întotdeauna pe primul loc în viaţa unei femei. Dacă mai pui la socoteală ca domnişoara sau doamna este în lumina reflectoarelor, atunci e musai ca imaginea ei să fie impecabilă.

Cântăreaţa Denisa nu este adepta produselor cosmetice de înfrumuseţare, deoarece blonda preferă să îşi facă fel de fel de tratamente naturale. Astfel, pentru podoaba capilara, manelista prefera o mască pe bază de miere şi ulei de argan.

"Este o minune pentru păr, e foarte uşor de realizat. Se adaugă într-un bol, două linguri de ulei de argan, două gălbenuşuri de ou şi două linguri de miere. Apoi se amestecă de preferat cu o lingură de plastic, nu de metal până devine o pastă. După aceea se aplică de la rădăcina până la vârfuri, pe tot firul de păr. Podoaba capilară se înfăşoară într-un prosop şi se şamponează după 30 de minute. Părul meu este strălucitor şi mătăsos după ce mă răsfat cu această mască", a spus artista pentru ph-online.ro .

Şi asta nu e tot! Denisa are un secret care face minuni buzelor! Artista nici nu se gândeşte la botox pentru mărirea buzelor, căci a găsit o metodă inedită pentru a avea un plus de senzualitate.

"Pentru a da volum buzelor, am găsit o metodă foarte simplă, care nu implică substanţe chimice. Imi masez buzele cu ardei iute şi rezist, chiar dacă mă ustură", a mai zis Denisa.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest