Ce spune modul în care dormi despre viaţa ta sexuală

 

Pe spate, pe burtă, într-o parte sau îmbrăţişată? Ştiai că există o legătură strânsă între modul în care dormi şi viaţa sexuală? Potrivit elle.ro,modul în care ne încheiem ziua spune multe despre viaţa sexuală a unei persoane.

Dormi pe burtă
 
Cei care dorm în acest fel sunt predispuși unui număr mai mare de fantezii sexuale. Acest lucru poate fi explicat după cum urmează: când dormi pe burtă, organismul tău nu primește cantitatea necesară de aer, ceea ce ar putea determina creierul să își imagineze situații în care corpul este intens stimulat de factori externi.
 
 Dormi cu telefonul în mână
 
Dacă găsești mereu ceva interesant pe telefon, acest lucru semnalează faptul că nu ai o viață sexuală tocmai activă. Un studiu a arătat că un număr relativ mare de femei crede că telefonul este un obstacol în viața sentimentală. Concluzia? Dacă vrei să îți revitalizezi viața sexuală, tu și partenerul tău ar trebui să încercați o "detoxifiere tehnologică€"™.
 

Adormi imediat
 
Dacă ești una dintre persoanele pentru care este foarte important să își asigure cele 8 ore de somn necesare pe noapte, asta înseamnă că patul tău nu este folosit doar pentru somn. Studiile au demonstrat că libidoul unei femei este influențat de cât de odihnita este și că femeile care se odihnesc îndeajuns au o viață sexuală mult mai activă.

Dormi îmbrățișată
 
Dacă simți nevoia să dormi având contact permanent cu partenerul tău, asta înseamnă că ești fericită cu relația pe care o ai. Studiile au arătat că persoanele care dorm îmbrățișate înregistrează un grad mai mare de satisfacție în relație decât celelalte.

Partenerul tău nu se odihnește suficient
 
Chiar dacă tu ai grijă în această privință, dacă partenerul tău nu are parte de suficientă odihnă, viața voastră sexuală ar putea avea de suferit. Dacă odihna este ceva ce partenerul tău nu a mai experimentat de ceva vreme, va avea tendința de a prefera acest lucru în timpul liber în detrimentul sexului.

Foto: tvdece.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest