Pensia generoasă a lui Alexandru Arșinel. Câți bani îi intră în buzunar în fiecare lună

 

Chiar dacă și-a trecut salariul la secret, de când a renunțat la funcția de manager al Teatrului de Revistă, în luna iunie a acestui an, actorul a completat o declarație de avere care arată clar ce pensie are marele actor de 81 de ani!  

Alexandru Arșinel nu stă deloc rău pe plan financiar. Marele actor se poate lăuda cu faptul că este unul dintre cei mai bine plătiți din lumea teatrului. Iar suma pe care o încasează la fiecare final de lună stă drept mărturie.

Potrivit declarației de avere din 2018, pe vremea când încă era manager la Teatru de Revistă, Alexandru Arșinel încasa anual 90.733 de lei ca manager, 86.229 de lei din drepturi de autor, 33.720 de lei ca indemnizație de revoluționar și 58.116 lei ca pensie. Lunar însemnând o sumă de 268.798 de lei.

După ce a renunțat la postul de manager, veniturile lui Alexandru Arșinel s-au micșorat, însă suma tot nu este una modică, actorul încasând actualmente 8.936 de lei lunar. Actorul primește și o indemnizație de handicap de gradul 2 pentru că o îngrijește pe soția sa paralizată, care în urmă cu trei ani a avut un accident grav, după ce a căzut pe scări în cap.

Cum a făcut față izolării la domiciliu

Alexandru Arșinel a stat alături de soția sa, în perioada de izolare, iar copii i-a vizitat, însă nu și nepoții. „Da, o doamnă prietenă care se ocupă de soţie. Şi copiii, cei doi băieţi, au venit permanent, însă nu şi nepoţii, din păcate. (...) Băieţii i-au ţinut în casă pe nepoţi, însă ne-am auzit la telefon şi au venit să ne vadă din uşă. Am văzut că funcţionează aşa şi ne-am conformat.", a declarat actorul pentru click.ro. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest