Pentru ce vedetă din showbiz și-a declarat Jador dragostea! Vrea să aibă și copii cu ea: „O iubesc”

 
+2 click pentru
galerie

Jador a aruncat bomba, în direct, la „Star Matinal”. Artistul a dezvăluit cu ce vedetă celebră din showbiz și-ar dori să aibă copii și cine este cea care l-a cucerit iremediabil! Ba chiar mai mult, și-a declarat și dragostea.

În dimineața asta, Jador a fost provocat de matinalii de la Antena Stars să răspundă la câteva întrebări capcană, în direct! Una dintre ele a fost „Cu ce vedetă din România și-ar dori să aibă un copil”, iar cântărețul nici nu a stat pe gânduri.

Mai mult de atât, artistul și-a declarat dragostea și a mărturisit că a fost cucerit iremediabil de cea pe care și-ar dori-o drept mamă a copiilor săi. Dar haideți că nu vă mai ținem în suspans și vă spunem despre cine este vorba!

Vedeta celebră din lumea mondenă din România care i-a pus inima pe jar lui Jador și pe care ar dori-o în dreapta lui este chiar... Alina Eremia. Da, da! Ați citit bine! Chiar dacă este curtat de atâtea celebrități din showbiz și de atâtea admiratoare frumoase, artistul si-o dorește ca parteneră pe Alina Eremia.

Jador a mărturisit că momentul în care a inceput să o vadă pe artistă cu alți ochi a fost atunci când a fost hipnotizată în cadrul emisiunii “iUmor” ca să se îndrăgostească de Mihai Bendeac. Mai mult de atât, cântărețul s-a și interesat de statutul amoros al Alinei Eremia direct de la fratele ei, dar chiar dacă a aflat că este într-o relatie, artistul tot a ținut să își declare dragostea.

„Pe Alina Eremia o iubesc. Alina Eremia are iubit am înțeles. Am vorbit eu cu frate-su.

Alina Eremia are iubit am înțeles. Am vorbit eu cu frate-su. Era unul la iUmor și a vrăjit-o să îi placă de Bendeac. Femeia aia avea atât de multă dragoste de oferit, încât atunci când am văzut am zis că trebuie să mă iubească pe mine.

Ea are iubirea aia în ea. Trebuie doar să o trezești. Nu sunt îndrăgostit, dar imi place iubirea aia pe care o are. Puup cu limba.” a spus Jador, în cadrul emisiunii matinale de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest