Pepe a devenit tată pentru a treia oară. Iubita lui a născut un băiețel perfect sănătos

 

Pepe a devenit tată pentru a treia oară. Iubita lui a născut un băiețel perfect sănătos. Artistul și Yasmine sunt în culmea fericirii, pentru că au devenit părinții unui băiețel minunat. Copilul lor a venit pe lume, astăzi, și este perfect sănătos. Primele informații despre băiatul lui Pepe!

Pepe a devenit tată pentru a treia oară. Artistul și iubita lui, Yasmine, sunt acum părinții unui băiețel minunat, care a venit pe lume perfect sănătos. Cântărețul este în culmea fericirii de când și-a strâns în brațe primul băiat. Pepe mai are două fete, din căsnicia cu Raluca Pastramă. Acum, acesta a devenit, pentru prima dată, tată de băiat.

Pepe a devenit tată pentru a treia oară, însă este tată de băiat pentru prima dată. Celebrul artist are două fete din căsnicia cu Raluca Pastramă, care, de altfel, este însărcinată. Băiatul lui Pepe și al iubitei lui, Yasmine, a venit pe lume, astăzi, 7 iunie 2022. Vestea a fost dată de jurnalistul Cristi Brancu, în emisiunea lui. Momentan, Pepe nu a confirmat acest lucru. Micuțul a venit pe lume perfect sănătos, a primit nota 10 la naștere și a avut 2,7 kilograme.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest