Pepe a fost înșelat de Raluca Pastramă? Declarații bombă: „M-a înjurat și m-a scuipat!”

 
+8 click pentru
galerie

Au ieșit la iveală detalii bombă în conflictul dintre Pepe și Raluca Pastramă! Deși în primă instanță, artistul anunțase că va divorța pe cale amiabilă, iată că ultimele evenimente din viața lui au schimbat radical situația! După ce Raluca a cerut un ordin de protecție împotriva lui, Pepe a explicat cu lux de amănunte, în instanță, tot ce s-a întâmplat, de fapt, în ziua în care bruneta ar fi fost agresată de el.

Vestea că Pepe și Raluca Pastramă vor divorța a șocat pe toată lumea! Anunțul a fost făcut chiar de artist prin intermediul unui clip publicat pe canalul său de YouTube, unde mărturisea că decizia îi aparține în totalitate mamei copiilor săi și indiferent câte sacrificii a făcut ca să îi schimbe ideea, nimic nu a dat roade.

Tot în cadrul clipului de pe YouTube, cântărețul de muzică latino mărturisea că atât el, cât și Raluca Pastramă au decis să divorțeze la notar, totul fiind pe cale amiabilă de dragul copiilor. Ulterior, lucrurile între cei doi au început să se complice!

Pepe a fost înșelat de Raluca Pastramă?

Raluca Pastramă a cerut un ordin de protecție împotriva lui Pepe, sub motivul că acesta ar fi agresat-o verbal și fizic, în mijlocul străzii. Artistul a depus o contestație în instanță împotriva acestui ordin și a făcut declarații bombă prin care a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, în ziua respectivă.

Potrivit documentului depus în instanță și obținut de Spynews.ro, lui Pepe i s-ar fi adus la cunoștință de un jurnalist de investigație că soția lui, Raluca Pastramă, l-a înșelat.

”Am fost informat de un jurnalist de investigatie ca detine probe despre sotia
mea cum ca aceasta in data de 08-09 2020 a fost in compania unui alt barbat pe nume ... din ... in Poiana Brasov in complexul .... si a altor persoane si m-a intrebat daca asta este adevaratul motiv al divortului nostru, rugandu-ma sa dau detalii in acest sens. La auzul acestor informatii am negat total cele spuse de jurnalist crezand ca presa incearca sa gaseasca stiri mondene.”
, e doar o parte din declarația acestuia.

Dornic să afle care este adevărul, Pepe a început propria investigație și a găsit câteva dovezi care arătau nu numai că Raluca Pastramă a fost plecată la munte cu bărbatul respectiv, ci și că le-a lăsat pe cele mici singure.

”Ulterior acestor situatii, am verificat pe retelele de socializare si am constatat ca informatiile au ceva corespondent in spusele jurnalistul, observand ca sotia mea urmareste frecvect pagina de instagram a domnului ... si invers, acestia apreciindu-se reciproc si dovedind ca sunt apropiati. Tot la acel moment am analizat discutiile anterioare cu sotia mea si mi-am amintit ca aceasta in data de 06.11.2O2O mi-a solicitat rotile de iarna de la autoturism motivand ca se strica vremea. De asemenea mi-am amintit ca fetitele au stat la mine acasa din data de 06.11.2O2O pana in data de O8.11.2O2O, aceastea dorind sa ramana in continuare insa mama lor nu a fost de acord si le-a luat.”, se mai arată în documentul obtinut de Spynews.ro

Pentru a-i cere explicații Ralucăi pentru lucrurile pe care le-a descoperit, Pepe a mers în locul în care aceasta se afla cu fiicele lor, iar atunci când i-a dezvăluit ce anume a aflat, bruneta a avut o reacție total neașteptată.

”Pentru a putea verifica in integralitate cele sus mentionate, tot in data de 19.11.2O2O m-am indreptat catre stadionul Dinamo unde fetitele aveau ora de tenis, dorind sa vorbesc cu sotia mea sa clarific subiectul spus de jurnalistul de presa Aici, am dat de sotia mea ln masina vorbind la telefon si inchizand instant cand m-a vazut, fiind agitata. Am urcat in masina, am salutat-o, am intrebat-o de fetite si i-am explicat despre telefonul primit de la jurnalistul de presa, argumentandu-i ca trebuie sa stiu adevarul ca sa nu spun lucruri care pot sa nu fie adevarate. Aceasta a devenit si mai agitata iar la intrebarea mea daca ea cunoaste o persoana pe nume ..., a raspuns sec da. de la munte.

La auzul acestor vorbe nu stiam ce sa cred, eu cunosteam ca programul sau era cu fetitele si nu a fost vorba ca pleaca la munte, solicitand explicatii in acest sens intrucat REZULTA IN MOD VADIT O INFIDELITATE RECUNOSCUTA SI MAI MULT DECAT ATAT LASAND FETITELE NESUPRAVEGHEATE!”

 Pepe neagă vehement acuzațiile de violență

Cât despre faptul că ar fi fost agresiv atât verbal, cât și fizic cu Raluca Pastramă, Pepe a mărturisit că nu există niciun sâmbure de adevăr în spusele mamei copiilor săi. În schimb, artistul a ținut să precizeze că a ridicat tonul la aceasta atunci când i-a confirmat că a plecat la munte și că într-adevăr flirtează cu bărbatul menționat de jurnalistul de investigație.

”Discutia dintre noi a devenit un pic mai aprinsa in momentul in care sotia mea mi-a confirmat faptul ca intr-adevar in data de 08-09.11.2O2O a plecat la munte petrecand cu o gasca de prieteni, printre care si .... cu care deja fltrtreaza. aceasta fiind agitata si incepand sa ma jigneasca ca nu este treaba mea ce face ea cu viata ei (...)”

Mai mult de atât, potrivit spuselor artistului, Raluca Pastramă a încercat să îl provoace la violență, prin jigniri și printr-un comportament agitat, însă nu a avut succes.

”Precizez faptul ca, pe fondul acestor discutii sotia mea m-a injurat, ma jignit, ma scuipat, incercand prin acest comportament sa ma provoace, insa acest plan nu i-a reusit, eu pastrandu-mi calmul si neluand in seama toatecele spuse si primite de la ea”, a mai declarat Pepe în documentul bombă obținut de Spynews.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest