Pepe, devastat de vestea morții lui Costin Mărculescu! Și-a pierdut cel mai bun prieten!

 

Pepe se numără printre puținele persoane care i-au fost alături necondiționat de Costin Mărculescu! Vestea morții unui dintre cei mai buni prieteni ai săi l-a lovit din plin pe artist, iar acum nu își poate reveni din șocul trăit!

În ultimii ani de viață, Costin Mărculescu a fost dat uitării de mulți pe care i-a considerat prieteni, însă nu a fost și cazul lui Pepe. Artistul a fost confidentul actorului și întotdeauna a avut grijă să se intereseze de starea lui de sănătate și nu numai.

Pepe a fost contactat de reporterii de la click, însă din cauza șocului trăit nu a putut spune prea multe cuvinte. Inițial a crezut că este o glumă proastă, iar după ce a realizat că tragedia este adevărată, artistul a declarat că este dispus să ajute cu bani familia și să se ocupe de toate cele trebuincioase pentru înmormântare, cât și pentru parastase.

Ultima conversație a lui Pepe cu Costin Mărculescu a fost despre cartea pe care urma să o lanseze. Ptorivit declarațiilor artistului, regretatul actor era extrem de entuziasmat de lansarea de carte și fericit că unul din cele mai mari visuri i se va indeplini.

A făcut infarct

Spynews.ro a obținut un document exclusiv care arată că afecțiunea care a dus la moartea lui Costin Mărculescu este „insuficiența cardio-respiratoriu acută”, respectiv infarctul. Tot în actul respectiv sunt meționate și bolile care au dus la încetarea din viață a actorului: miocardofibroza și ateroscleroza aorto-coronariană.

Reamintim că trupul neînsuflețit al actorului a fost găsit cu haine pe el, în cada din apartamentul lui, în stare avansată de putrefacție, în noaptea de miercuri spre joi, după ce vecinii au semnalat dispariția subită.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest