Pepe și Anamaria Prodan, aduși cu mandat la tribunal

 

Veşti proaste pentru Pepe şi Ana Maria Prodan. Pe numele celor doi au fost emise mandate de aducere în faţa magistraţilor, în procesul Oanei Zăvoranu cu cele două vrăjitoare. Judecătorul de caz s-a arătat foarte deranjat de absenţa vedetelor.

Prin urmare, s-a asigurat ca la următorul termen, Pepe şi Ana Maria Prodan, sa nu mai aiba cale de scăpare. Cei doi au ţinut să explice motivul pentru care nu au venit la proces. Ce au spus cei doi după ce au aflat de decizia judecătorilor.

”Am vrut şi eu să stau cu fiica mea astăzi că are serbare. Îmi cer scuze. Cred că şi judecătorii se grăbesc să dea mandate de aducere doar pentru că spune cineva. N-au dosare de închis şi de deschis, au de chemat artişti pe acolo să vină 15 camere de luat vederi să mă asocieze pe mine cu vrăjitoarele şi cu Zăvoranca. Nu mai scap de ăştia niciodată! N-au dosare de închis şi de deschis, au de chemat artişti pe acolo să vină 15 camere de luat vederi să mă asocieze pe mine cu vrăjitoarele şi cu Zăvoranca.

Nu mai scap de ăştia niciodată! S-au întâmplat nişte lucruri acum 4 ani jumătate şi eu nu mai eram de 6 luni nu mai formam un cuplu cu Oana Zăvoranu. Aşa că nu mă interesează ce a făcut ea după. Chiar nu mă interesează nici despre vrăjitoare, nici despre Oana Zăvoranu, nici despre judecata lor şi chiar nu am nicio legătură cu dosarul şi nu înţeleg ce !!!!!!!!!BIP!!!!!!! mă bagă pe mine în situaţia asta că.... nu înţeleg”,
a mărturisit Pepe.

Și Anamaria Prodan a vorbit pentru Antena Stars despre acest subiect.

Eu o să mă duc, nu-i asta problema. Am fost plecată din ţară. Nu m-am dus că n-am vrut sau am vrut să sfidez judecătorul. Mare lucru nu ştiu nici eu şi nu ştie nimeni, decât Oana. Eu am spus, eu nu m-am ascuns. Da, am fost în casă de foarte multe ori când sunau încontinuu la Oana. Mai mult de atât de unde să ştiu? Eu am fost. M-au chemat, am spus tot ce am ştiut, am scris, am declarat, acum nu pot să stau într-un proces în care nu am niciun fel de problemă, nu ştiu mare lucru. Tot ce am avut de spus, am spus. M-au cărat pe la Buftea, m-am dus, eu am viaţa mea, am treaba mea. Nu pot să stau de nebună pe drumuri şi să strige vrăjitoarele pe străzi după mine. N-am nevoie de aşa ceva”, a mai spus Anamaria.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest