Pepe neagă că ar fi agresat-o pe Raluca Pastramă! A contestat ordinul de restricție obținut de soția sa!

 

O nouă bombă a explodat în showbiz-ul autohton! Pepe și Raluca Pastramă sunt, din nou, pe primele pagini ale tabloidelor din România, după ce fosta soție a artistului a cerut ordin de protecție împotriva acestuia, din cauza unor violențe exercitate asupra ei, în văzul tuturor! Potrivit informațiilor exclusive obținute de Spynews.ro, artistul neagă vehement că ar fi agresat-o pe Raluca, ba chiar a și contestat ordinul de restricție obținut de aceasta!

Spynews.ro a obținut detalii incredibile despre scandalul momentului! Se pare că Pepe a contestat decizia cu privire la ordinul de restricție, sub motivul că pentru a exista o asemenea interdicție, trebuie să fie depuse la dosar dovezi concrete despre actul agresiunii.

Raluca nu a depus niciun certificat medico-legal

Pepe neagă cu vehemență că ar fi agresat-o în vreun fel pe Raluca Pastramă, astfel contestând ordinul de protecție obținut de fosta soție. Spusele lui sunt întărite de faptul că mama copiilor săi nu a depus niciun certificat medico-legal care să demonstreze că ar fi fost agresată în vreun fel de artist.

Ar fi bătut-o pe stradă

Raluca Pastramă a apelat la ajutorul autorităților, după ce Pepe ar fi agresat-o fizic, chiar în mijlocul străzii, sub privirile trecătorilor: „La data de 19.11.2020, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București - Secția 7 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în cursul zilei a fost agresată fizic de către soțul său. A fost emis ordin de protecție provizoriu. Cercetările sunt continuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.”, scrie în comunicatul emis de Poliția Capitalei.

Deși atunci când a anunțat divorțul, artistul a dezvăluit că separarea va avea loc la notar, ultimele întâmplări din viața lor par a conduce divorțul la tribunal.    


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest