Pepe, prima reacție după ce a fost amendat de oamenii legii, în noaptea de Înviere! „Lumina Sfântă costă!”

 

Pepe a fost amendat de Poliție în noaptea de Înviere, după ce a ieșit din locuință, peste ora 22:00 și fără să aibă declarația pe propria răspundere asupra sa. Chiar dacă oamenii legii l-au recunoscut, artistul nu a fost iertat și a fost taxat ca oricare alt cetățean care ar fi comis-o.

Pentru că sărbătorea de zor și ziua de naștere a soției sale, Raluca Pastramă, cântărețul a ratat momentul în care voluntarii au împărțit Lumina Sfântă, astfel că a ieșit mai târziu, în stradă, cu două lumânări, în speranța că va reuși să le aprindă de la Biserica aflată aproape de locuința sa. Doar că în zonă se aflau și oamenii legii care l-au luat, instant, în vizor.

Iar pentru că au ținut cont de semnificația nopții de Înviere, după ce i-a întocmit procesul verbal, polițistul care i-a dat amenda s-a oferit să îi aducă și Lumina Sfântă de la Biserică, astfel că artistul a ajuns acasă și cu lumina „plătită”.

A făcut haz de necaz

După ce incidentul a ajuns în presă, Pepe a făcut primele declarații despre seara cu pricina. Artistul a vorbit în cadrul unei emisiuni televizate că amenda a fost primită pe bună dreptate pentru că nu a respectat măsurile impuse de autorități și, mai mult decât atât, se pare că înainte să părăsească domiciliul știau că există șanse foarte mari să primească amendă de la Poliție, dar chiar și așa, a vrut să își încerce norocul.

„Lumina sfântă costă!

Nu mai am de dat nimic, am plătit deja amendă. Plătesc pe loc de obicei, că să am reducere. Știam că nu am voie să mă duc la biserică. Ce era să scriu pe declarația aia? Nu puteam să scriu de mână că mă duc la biserică să iau lumina, știam că nu am voie.

M-am uitat pe net ca să văd cât e amendă și am plecat. I-am zis Ralucăi: ”Dă-mi buletinul, mă duc să iau lumină de la biserică”, a declarat Pepe, potrivit wowbiz.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest