Pepe, primele declarații după ce a devenit tată: „Le-am dat imagini cu băiețelul, cu noi din spital”

 

Pepe radiază de fericire. Artistul și Yasmine au devenit părinții unui băiețel perfect sănătos. Cântărețul nu-și mai încape în piele de fericire, mai ales pentru faptul că a devenit tătic de băiat. Pepe mai are două fetițe din mariajul cu Raluca Pastramă.

Cel care a dat vestea cea mare este jurnalistul Cristi Brancu, care a anunțat în emisiunea lui că Pepe a devenit tată de băiat,marți, 7 iunie 2022. Conform primelor informații făcute publice în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP', Yasmine a născut un băiețel perfect sănătos, care a primit nota 10 la venirea pe lume, micuțul cântărind 2,7 kilograme.

Pe canalul său de YouTube, artistul a anunțat că a împărtășit cu fanii săi primele imagini cu bebelușul. Pepe este foarte discret cu viața personală și a preferat să nu posteze încă fotografii cu micuțul pe rețelele de socializare.

„Pentru familia Pepe Online, le-am dat imagini cu băiețelul, cu noi din spital. N-am vrut să le fac publice. Știam că le preia toată presa. Am zis să rămână în familie, că așa-i frumos. Toate la timpul lor. Să mai treacă o perioadă, poate câteva zile, câteva ore, câțiva ani. Nu ne plac lucrurile grăbite. În familie se împart și necazurile și bucuriile”, a declarat aseară Pepe pe YouTube.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest