Pepe şi Raluca, iubire ca în filme! Acum, îşi doresc un băiat

 
+2 click pentru
galerie


Pepe şi Raluca sunt o familie perfectă. Se completează unul pe celălalt în fiecare gest şi în fiecare clipă! Iar asta se vede cu ochiul liber. Acum, un singur lucru îşi mai doresc cei doi: un frăţior pentru Maria

Este evident că se iubesc foarte mult. Pepe şi Raluca nu pierd nicio ocazie să facă risipă de gesturi tandre.

"Pe Raluca, aşa am cunoscut-o: frumoasă, sexy, tânără, plină de viaţă, cuminte, extrem de atentă la detalii. Şi mă bucur că nu s-a schimbat deloc, mă bucur că am avut fler în alegerea partenerei mele de viaţă. E frumos, mă bucur şi sunt mândru atunci când ies cu Raluca, e superbă".

Şi chiar are toate motivele să fie mândru de Raluca! Îmbrăcată într-o pereche de jeanşi de culoare deschisă, o cămaşă neagră care lăsa la vedere discret sutienul şi cu o pereche de cercei eleganţi, Raluca a atras toate privirile cu mişcările ei provocatoare.

Un singur lucru îşi mai doresc cei doi. "Maria a mai crescut puţin, poate vrea şi un frăţior. Şi eu îmi doresc şi Raluca îşi doreşte, dar nu s-a întâmplat minunea", a mai spus artistul.

Dar asta nu însemană că nu sunt deja o familie perfectă.⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest