Pepe și Raluca Pastramă vor divorța la notar! Cui vor rămâne fetițele și cum își vor împărți averea/ VIDEO

 

Showbiz-ul autohton a fost lovit de o nouă bombă! Ce se anunța a fi un divorț controversat, la tribunal, iată că s-a transformat într-o despărțire pașnică la notar! Pepe și Raluca Pastramă au decis să îngroape securea războiului și au ajuns la un acord în ceea ce privește custodia celor două fetițe, dar și împărțirea averii!

Reporterii Spynews.ro au aflat informații exclusive despre divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă. Anunțul despărțirii a fost făcut de artist, în urmă cu câteva luni, iar pe canalul său de YouTube dezvăluia că nu a existat un motiv concret care să ducă la separare, însă a fost nevoit să respecte decizia luată de mama copiilor săi.

Ulterior, lucrurile s-au complicat, iar la iveală au ieșit detalii despre infidelitatea Ralucăi Pastramă. Mai mult decât atât, bruneta a obținut un ordin de restricție pe numele lui Pepe, pe care l-a acuzat de gesturi violente, ordin care a fost retras, în cele din urmă, tot de ea.

Pepe și Raluca Pastramă vor divorța la notar!

Potrivit surselor Spynews.ro, Pepe și Raluca Pastramă au ajuns la sentimente mai bune și vor divorța la notar, așa cum anunțase artistul inițial. Mai mult decât atât, custodia fetițelor va fi una comună, dar cele două fetițe Rosa Alexandra Pascu și Maria Pascu vor avea domiciliul la artist.

Cât despre afaceri, Raluca va rămâne cu grădinița, care valorează 380.000 de euro, dar și cu gențile și bijuteriile scumpe oferite de Pepe, de peste 100.000 de euro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest