Pepe, surprins de fetiţa cea mică, Rosa, chiar de ziua lui: "Mă simt extraordinar de fericit!"

 
+2 click pentru
galerie

Astăzi este ziua lui Pepe. Artistul a început petrecerea încă de aseară, urcând pe scenă. Fanii i-au făcut o surpriză incredibilă, iar cântăreţul a rămas profund impresionat.

Pepe a intrat, astăzi, în legătură telefonică directă la jurnalul "Star Magazin", de la Antena Stars, şi a mărturisit cum îşi va petrece ziua de naştere.

"Sunt fericit. Am fost în vacanţă alături de soţia mea şi de prietenii mei dragi. Ne-am distrat superb, a început ziua mea cu mult mai devreme atunci când ne-am întors în ţară, am aterizat direct la Timişoara. Am primit tort pe scenă, mi-au cântat toţi "La mulţi ani". Am mers mai departe la Câmpulung, aproape 7000 de oameni mi-au cântat "La mulţi ani!", mi-au cântat piesele, mă simt extraordinar de fericit. Aseară, când am ajuns acasă, undeva după miezul nopţii, prietenii mi-au făcut o petrecere surpriză. M-am odihnit şi nefiind pregătit de o petrecere, am zis că voi sta mai mult cu familia.

Cea mică, Rosa, mi-a zâmbit, astăzi, şi mi-a gângurit vreo 5 minute, parcă ştia că este ziua mea, am şi filmat-o şi cred că o să postez filmuleţul pe Facebook. M-am trezit cu mai bine de 3000 şi ceva de mesaje pe privat de la oameni, dar nu am apucat să răspund doar pentru câteva sute. Mi s-a descărcat telefonul de vreo două ori. Cred că voi posta un mesaj de mulţumire pentru toată lumea," a spus Pepe, la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest