Pepenele galben, aliatul de bază al curelor de slăbire! Are efecte miraculoase asupra organismului

 

Pepenele galben este unul dintre deliciile verii. În plus, are un efect senzaţional în diete. Nutriţioniştii recomandă acest fruct deoarece este foarte gustos, dar conţine şi foarte puţine calorii. 

Parfumat, răcoritor şi cu o savoare aparte, pepenele galben este în topul celor mai iubite fructe din lume. Puţini ştiu însă că are o mulţime de indicaţii terapeutice şi că nici nu are multe calorii. În plus, este o sursă extraordinară de vitamina A şi C, minerale şi fibre. Antioxidanţii din pepenele galben ne dau energie şi ne întăresc sistemul imunitar.

De asemenea, datorită conţinutul crescut de apă, de peste 90%, pepenele galben este indicat în curele de slăbire deoarece conferă saţietate fără a aduce organismului multe calorii. Tot conţinutul ridicat de apă asigură hidratarea, revigorarea şi detoxifierea organismului.

În acelaşi timp, conţinutul crescut de potasiu şi vitamina C reglează tensiunea arterială. Vitamina K din acest fruct fabulos este un tonic natural pentru ten. Asta nu este tot, ne scapă de riduri şi  dacă de masăm faţa cu suc de pepene putem calma iritatiile şi arsurile solare. Atenţie însă!  Persoanele care suferă de probleme cu stomacul trebuie să evite consumul de pepene galben.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest