Pericolul de pe periuţele de dinţi! Vezi la ce infecţii te expui

 
+2 click pentru
galerie

Produsele de igienă dentară te-ar putea îmbolnăvi! Nu, nu este o glumă. Oamenii de ştiinţă au descoperit multitudinea de bacterii extrem de periculoase de pe periuţele de dinţi.

Un studiu şocant relevă faptul că milioane de oameni se spală pe dinţi cu bacterii foarte periculoase printre care stafilococul auriu şi virusul herpetic! Experţii din cadrul unei universităţi americane au descoperit faptul că produsele de igienă dentară sunt asemenea unor magneţi care adună micro-organisme, astfel că periuţa de dinţi poate ajunge să găzduiască mai mult de 100 de milioane de bacterii.

Acelaşi studiu dezvăluie faptul că în momentul în care cineva îţi foloseşte propria toaletă poate să răspândească bacteriile umane pe periuţa de dinţi. Conform experţilor nici măcar capacul pentru periuţa de dinţi nu te poate proteja. Mai mult decât atât el formează un mediu propice pentru înmulţirea bacteriilor.

Din cauza bacteriilor existente pe periuţele de dinţi, oamenii nu numai că riscă să se îmbolnăvească, dar pot contacta micro-organisme ce pot duce chiar şi la deces.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest