Pericolul mortal din pastile de slăbit! Riscurile la care te expui dacă le iei sunt dezastruase

 
+2 click pentru
galerie

În lupta cu kilogramele, oamenii ajung să se expună unui risc imens. Dacă sportul cere răbdare, iar dietele sacrificii, cei care vor rezultate rapide ajung să apeleze la pastilele de slăbit. Mulţi, de capul lor, fără ca măcar să consulte un medic. Uneori, aceste pastile sunt capcane pe care ni le întindem singuri - multe conţin substanţe foarte periculoase, precum dinitrofenolul.

Dinitrofenolul, cunoscut sub numele de DNP, este cea mai controversată substanţă din lumea culturismului, folosită, în general, ca agent chimic industrial. Ea se regăseşte în agenţi de colorare, se foloseşte la developarea fotografiilor, ca fungicid pentru prevenirea putrezirii lemnului şi nu este comercializată nicăieri în lume pentru uz uman! Cu toate acestea, există pilule care conţin dinitrofenol şi ale căror efecte pot fi dezastruoase pentru organismul nostru.

În 2013 a existat o alertă mondială după ce s-a descoperit că dinitrofenolul era comercializat sub formă de pastile de slăbit. Deşi se cunoşteau contraindicaţiile substanţei, oamenii nu au ţinut cont de avertizări, aşa că au încercat cu miile pilulele care le promiteau silueta dorită. Urmările sunt dezastruoase.

DNP-ul consumă energia, arde caloriile, ba chiar afectează şi sistemul muscular! Mărturiile celor care au testat arată cât de agresive pot fi efectele secundare.

Urmăriţi materialul video de mai sus pentru a afla la ce riscuri vă expuneţi dacă înghiţiţi aşa ceva!

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest