Pericolul mortal pândeşte în îngheţată! Medicul ne-a învăţat cum să le depistăm

 
+2 click pentru
galerie

Cancer cu 50 de bani în magazine! Anumite tipuri de îngheţată, aliment pe care îl consumăm cu toţii în această perioadă, sunt adevărate bombe pentru sănătatea noastră.

Arată frumos şi e al naibii de dulce! Uneori mai e şi ieftină... Deşi ne face cu ochiul, ar trebui să ne îngrijoreze atunci când cheltuim un preţ minimum pe îngheţată. De ce să ne ferim când vrem să ne îndulcim cu un desert răcoritor şi ce probleme de sănătate putem avea, ne-a spus medicul Tudor Ciuhodaru.

"Îngheţata despre care vorbim este cea mai ieftină de pe piaţă. Are un risc major de sănătate. Pe lângă bomba calorică, pentru că o îngheţată e echivalentul unui bol de cartofi prăjiţi. Dacă cu excesul caloric ne mai putem lupta, urmează substanţele toxice pentru sănătate. Sunt o sumedenie de e-uri care sunt toxice pentru organism şi care pot cauza diverse tipuri de cancer. N-au văzut nici fructele, nici laptele, decât coloranţi, apă şi multe chimicale. Părinţii ar trebui să se uite cu mare atenţie ce conţine. Cele de 50 de bani de obicei nu respectă nicio formă de calitate şi sunt adevărate bombe atât calorice, cât şi din punct de vedere toxic pentru organismul nostru. Ar trebui totuşi să aibă şi lapte, şi fructe, iar în acest context poate fi chiar benefică pentru sănătate. Există la ora actuală şi îngheţate dietetice, chiar şi îngheţate folosite de diabetici. Puteţi consuma îngheţată, dar alegeţi-o pe cea de calitate", a explicat medicul.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest