Perioadă dificilă pentru Alexandru Arșinel! Cum se descurcă actorul, bolnav de diabet: „Nu mai intră nimeni la noi în casă”

 

Alexandru Arșinel face parte din categoria persoanelor cu risc ridicat de infectare cu COVID-19, atât din cauza vârstei înaintate, cât și a bolii de care suferă. Chiar și așa, marele actor încearcă să-i facă față pandemiei, așa cum poate, respectând toate măsurile de siguranță impuse de autorități în contextul actual.

Actorul în vârstă de 80 de ani suferă de diabet, tocmai de aceea trebuie să aibă mare grijă de sănătatea sa, în această perioadă. Alexandru Arșinel a dezvăluit că, pentru a nu exista motive de teamă,  iese din casă o singură dată pe săptămână, pentru a le oferi o mână de ajutor celor de la Teatrul de Revistă. Iar toate produsele de care are nevoie, îi sunt aduse de fiii lui, până în fața ușii, după care pleacă.

„Nu e mare lucru de făcut, dar mai sunt oameni care au grijă de una, alta pe acolo, mici chestii tehnice ca să zic aşa. Nu sunt esenţiale, dar e vorba de ataşament. E ca şi cum ar trebui să uzi o floare”, a spus actorul, conform Click!

De teama de a nu contacta virusul, Alexandru Arșinel nu a interzis toate vizitele în casa lui, până trece perioada critică. Mai mult de atât, marele actor a ținut să-i sfătuiască pe toți cei care nu iau recomandarile în serios, să înceteze și să aibă mare grijă, pentru că nu este de glumă cu pandemia.

„De două săptămâni nu mai intră nimeni la noi în casă. Să stai în casă, în vremurile astea, chiar nu mai e o copilărie, ci un lucru pe care trebuie să îl iei în serios, pentru că viaţa e foarte importantă acum, atât cât o avem”, explică Alexandru Arșinel.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest