Peste 20.000 euro, prețul marii împăcări cu Bianca Drăgușanu! „O îngroapă în cadouri!”

 

Gabi Bădălău s-a revanșat în fața partenerei sale, după ce zilele trecute s-a afișat cu o blondă la un botez.

 

Povestea de iubire dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu este una vulcanică, presărată cu numeroase despărțiri și inevitabil împăcări. Doar în această lună au fost câteva astfel de episoade. la începutul lui octombrie, Gabi Bădălău nu a chemat-o pe Bianca Drăgușanu la ziua lui. Bianca s-a supărat foarte tare pentru că a lipsit din cel mai important pentru el, iar potrivit reporterilor Xtra Night Show aceasta l-ar fi blocat pe Gabi Bădălău peste tot. Chiar dacă Bianca pare a fi decisă să nu îl mai vadă, Gabi continuă să o caute. Câteva zile mai târziu, la un botez ce a avut loc la Monato, centrul de evenimente deținut de băiatul de milionar, Gabi Bădălău s-a afișat alături de o blondă, iar cei doi s-au comportat ca și cum ar fi format un cuplu.

 

Firesc, Bianca Drăgușanu nu putea fi veselă după ultima ispravă a partenerului său. Dar Gabi Bădălău a găsit resursele să o împace pe focoasa blondină. Și a plecat cu iubita lui la o sesiune de shopping la Milano. Omul de afaceri ar fi cheltuit mai bine de 20.000 de euro pentru cadouri pentru Bianca. Cei doi îndrăgostiți au petrecut un weekend de vis la Milano, iar de acolo, cei doi și-au încântat fanii cu o fotografie în care apăreau îmbrățișați. Afaceristul și-a câștigat iertarea față de frumoasa lui parteneră și a încântat-o cu un cadou de peste 20.000 de euro.

 

„Știu că au cheltuit 20 de mii de euro într-un weekend. Când e vorba de ea, el nu se uită la bani. Bianca îi spune că nu mai vrea genți Chanel sau alte lucruri, că e de ajuns să fie împreună, dar el insistă să o îngroape în cadouri.”, au declarat prieteni ai cuplului pentru publicația Palytech.ro.

 

Mai mult, Gabi Bădălău și-a dorit să o ia pe Bianca Drăgușanu alături de copiii pe care-I are cu Claudia Prisăcariu într-o vacanță de lux în Dubai. Însă acest lucru nu a fost posibil pentru moment. „El și ea își spun soțul meu, soția mea. Toată lumea știe că ea e nevasta lui. Gabi a vrut să fie iertat de Bianca după faza de la nuntă cu blonda, dar și pentru că pleacă atât de mult timp departe de ea. Ar fi vrut să o ia și pe ea în vacanță, însă toate la timpul lor.”, au mai adăugat prietenii cuplului penntru sursa citată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest