Petre Roman nu mai vrea să audă de fiica lui, după ce Oana l-a acuzat că a bătut-o crunt în copilărie!

 

Conflictul dintre Petre Roman și Oana pare că nu o să ajungă niciodată la vreun sfârșit! Cei doi nu își mai vorbesc de ani buni, iar după ce vedeta a dezvăluit că tătăl său îi aplica tratamente crunte în copilărie, politicianul a decis să o dea uitării definitiv!

Relatia dintre Oana Roman și tatăl său, Petre, a fost adesea discutată în spațiul public. Nu puține au fost episoadele în care vedeta a vorbit despre bătăile crunte pe care le-a încasat din partea politicianului, fiind și motivul principal din cauza căruia nu mai vrea să îl vadă niciodată.

”Tata a fost un tată dur, mi-am luat şi bătăi foarte mari de la el şi pentru că eram un copil nu foarte cuminte. Probabil că şi pentru un fel de spaimă…Pe când aveam 8, 9 , 10, 11 ani cam aşa. Plecam la joacă şi trebuia să vin la 8, nu veneam la 8 şi mi-o luam. Mă bătea cu cureaua de îmi sărea apa în cap. Voia o disciplină poate uşor exagerată, asta pentru că şi el toată viaţa a fost un om extrem de disciplinat…o extremă dusă la extrem, dacă pot spune aşa. Au fost momente de genul acesta care pot spune că m-au marcat”, au fost spusele Oanei Roman, în urmă cu ceva timp, potrivit playtech.ro.

Petre Roman nu mai vrea să audă de fiica lui, după ce i-a pătat imaginea

Potrivit unui apropiat de-a lui Petre Roman, fostul politician nu a ridicat niciodată mâna asupra Oanei, iar după ce a citit ce a putut declara fiica sa în presă, a luat decizia de a nu mai vorbi niciodată cu ea.

Mai mult de atât, Petre Roman consideră toate mărturisirile incriminatorii ale fiicei sale sunt nefondate, dat fiind că că și-a îndeplinit toate obligațiile de părinte și i-a oferit Oanei tot ce a avut mai bun, pentru a ajunge femeia care este astăzi. 

 „În urmă cu 4-5 ani, Oana a declarat că tatăl ei o bătea în copilarie. El a rămas scârbit, a zis că nu o va ierta niciodată pentru că i-a murdărit imaginea așa. Mai ales că el nu a maltratat-o, ci i-a oferit întotdeauna tot ceea ce a fost mai bun: educație aleasă, cei mai buni meditatori, cele mai bune scoli, mașină cu șofer”, a declarat un apropiat al lui Petre Roman potrivit sursei citate.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest