Petre Roman şi Silvia Chifiriuc, detalii neştiute despre controversata poveste de dragoste: "Chiuleam de la cursuri" VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Petre Roman şi Silvia Chifiriuc şi-au unit destinele în anul 2009, iar din urma mariajului a rezultat un băieţel de care sunt extrem de mândri. În cadrul emisiunii "Acces Direct", cei doi au facut dezvăluiri inedite despre începutul, dar şi cursul relaţiei lor.

Fostul premier al României împreună cu frumoasa brunetă formează un cuplu, în făta legii, de un deceniu şi se bucură de tot ceea ce le oferă viaţa. Petren Roman şi Silvia Chifiriuc au vorbit deschis despre toate cu câte s-au confruntat pentru a fi împreună.

"Când l-am cunoscut pe Petre el nu avea o activitate prea intensă în politică. Era mult mai liber, mergea mult pe munte, mi-a insuflat şi mie această dragoste pentru munte. Eram la facultate când l-am cunoscut. A fost o perioadă superbă. Cineva de Sus mi-a dat să trăiesc altceva, la o intensitate superbă. Chiuleam de la cursurile de operă ca să prind trenul, că aveam un tren la 4 fără un sfert, şi îl prindeam şi mergeam la munte. Ţin foarte mult la acest echilibru, la armonie, să fie între noi pace", a spus Silvia Chifiriuc.

În cadrul aceluiaşi interviu, soţia lui Petre Roman a mărturisit şi că dacă s-ar întâmpla să mai aibă un copil, l-ar aştepta cu braţele deschise.

„Este un dar care nu se compară cu nimic. Când se întâmplă o aşa minune se întâmplă pentru că Dumnezeu vrea. Nu am căutat niciodată să fac tratament, nici nu am avut probleme”, a afirmat Silvia Chifiriuc.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest