Petre și Călin Geambașu au ajuns, din nou, la cuțite: „Se poartă ca un copil. Orgoliul l-a tras înapoi toată viața”

 

Au apărut noi neînțelegeri între Petre și Călin Geambașu! Deși lucrurile păreau că s-ar fi așezat între ei, potrivit spuselor fiului artistului, tatăl său a refuzat să vină la aniversarea sa și nici măcar nu l-a sunat ca să îi spună „La mulți ani”.   

După ani la rând în care au fost la cuțite, Petre și Călin Geambașu au decis, în cursul acestei veri, să îngroape securea războiului și să renunțe la toate animozitățile din trecut, de dragul familiei. Însă bucuria nu a durat prea mult timp, iar totul din cauza orgoliului tatălui.

Călin Geambașu a dezvăluit pentru Antena Stars că recent a fost ziua lui de naștere și a organizat o mini-paranghelie, în care s-au respectat toate măsurile de siguranță impuse de autorități. La aniversare au fost prezente cele mai apropiate persoane din viața artistului, însă doar una singură a lipsit: tatăl său.

”Tatăl meu nu a fost prezent la petrecere. Din păcate, pe el îl trag înapoi chestiuni legate de orgoliu și are balansuri de astea foarte puternice între când mergem la piscină și e totul în regulă , jucăm table și mai vine pe la noi, ne mai ajută la o filmare ceva, când după aceea, gata nu mai vorbim. Își aduce el aminte de nu știu ce, că nu i-a ieșit ceva și iar face blocaje. Dar o să-i treacă, se poartă exact ca un copil”, a adăugat Călin.

Și chiar dacă Petre Geambașu nu l-a sunat de ziua lui, Călin este sigur că tatăl său va reveni ulterior la sentimente mai bune, dat fiind istoricul controversat pe care îl au împreună.

”Ultima oară ne-a dat afară din casă, nu știu dacă ne vedem. Dar nu e prima dată, el așa a făcut probabil cu vreo 20 de prieteni apropiați, de-a lungul vremii. Este un fel al lui de a fi, eu nu mai pun la suflet. Dacă era prima dată, mă îngrijoram, dar numai asta am văzut. Orgoliul a fost cel care l-a tras înapoi toată viața lui. Îi voi spune ”La mulți ani1” de ziua lui, el nu mi-a spus de ziua mea, dar nu contează!”, a concluzionat Călin Geambașu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest