Petrecere mare în fotbalul românesc! Imagini spectaculoase de la nunta lui Nicuşor Stanciu cu aleasa inimii sale, Andreea! VIDEO

 

Fotbaliştii ştiu să se distreze cel mai bine! Mărturie stau chiar imaginile de la nunta lui Nicuşor Stanciu cu sufletul lui pereche, Andreea.

La cel mai important eveniment din viaţa fotbalistului Nicuşor Stanciu, distracția a atins cote maxime. Pentru momentul special, acesta a ales să se îmbrace cu un costum negru, clasic, iar Andreea cu o rochie crem, lungă, cu broderie în partea de sus.

Printre invitaţii de seamă pe care i-au avut alături la marele eveniment, s-au numărat Anamaria Prodan, însoţită de Laurenţiu Reghecampf. Frumoasa impresară a ales să poarte o rochie neagră, cu detalii aurii, care îi flata silueta, iar coafura a fost una simplă, de vară. Flick şi Popescu au fost prezentatorii petrecerii, iar Andra a fost cea care a încins atmosfera. 

Emoţiile au fost vizibile pe feţele celor doi, dar cu succes au reuşit să le înfrângă. Astfel încât, au dansat pe piesa lui Lady Gaga extraordinar, primind ropote de aplauze din partea invitaţilor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest