Petrică Cercel, intubat la terapie intensivă! „Ne rugăm toți pentru el!”

 

Cunoscutul cântăreț se află în stare gravă, iar medicii se străduiesc să-l mențină în viață.

 

Petrică Cercel este ultima victimă din peisajul artistic românesc al noului coronavirus. Cântărețul a fost diagnosticat cu Covid 19, iar starea sa de sănătate este precară.

 

Anunțul a fost făcut de fiul acestuia, pe facebook. Ionuț Cercel a cerut ajutorul divin pentru însănătoșirea tatălui său: „Oameni buni, tatăl meu are într-adevăr probleme de sănătate. Mai exact, acest nenorocit de COVID19, dar prin rugăciunile noastre, Dumnezeu îl va vindeca”, a fost mesajul lui Ionuț Cercel.

 

Inițial, Petrică Cercel nu a vrut să meargă la spital, considerând că poate duce boala acasă, pe propriile picioare. Însă, treptat starea lui s-a agravat, și având în vedere și celelalte probleme de sănătate pe care le are, a fost preluat de ambulanță și dus la spital. Acum, Petrică Cercel se află internat la o unitate medicală unde a fost intubat, iar medicii se chinuie să îl mențină în viață.

Vestea i-a luat prin surprindere pe artiștii din domeniu, care au transmis mesaje de susținere pentru familie și au spus că se roagă la divinitate pentru a-l ajuta pe colegul lor: „Ne rugăm cu toții pentru Petrică Cercel să treacă cu bine peste această problemă. Să vină acasă lângă copiii și familia lui! Un om prea bun din orice punct de vedere”, a scris Bogdan de la Ploiești. Minodora a postat: „Dumnezeu să fie cu el și cu familia voastră!!!”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest