Petrică Mîțu Stoian, implicat într-un scandal monstru: „La noi ca la nimeni!” Motivul revoltei artistului!

 

Petrică Mîțu Stoian este implicat într-un scandal monstru! Totul a început de la neseriozitatea muncitorilor care trebuia să se ocupe de trotuarul din fața blocului în care interpretul de muzică populară locuiește!

Chiar dacă pandemia de coronavirus a dat planurile tuturor peste cap, Petrică Mîțu Stoian s-a numărat printre puținii artiști care au avut spectacole în vara aceasta. Aflat pe litoral ca să concerteze, Petrică Mîțu Stoian s-a refugiat în apartamentul său de pe Eforie Nord, iar ziua când ieșea pe balcon să savureze o cafea și să se relaxeze, a sesizat modul în care muncitorii din fața blocului său lucrau. Sau mai bine zis... stăteau.

„Am mers pe litoral că am avut spectacole. Iar în Eforie Nord se lucrează la bulevard. Eu am o locuință acolo și supravegheam și eram indignat de modul în care lucrau. Se vedeau la 10:00, stăteau pe telefoane, venea unul muta ceva cu excavatorul... nu am văzut așa echipa niciodată. Deci într-o zi dacă puneau 10 metri de pavele.”, ne-a spus Petrică Mîțu Stoian.

Revoltat de-a dreptul de comportamentul muncitorilor, interpretul de muzică populară a reclamat modul în care aceștia tratau totul, însă fără niciun rezultat.

„Am făcut sesizare și către primărie. Mi-a păsat pentru că plătesc impozite. Toată vara a fost o debandadă. Nu au terminat. Că stăteau toată ziua pe telefon. Erau unii care mâncau masa de prânz din punga. Nu a luat nimeni în calcul sesizarea, pentru că era și perioada pandemiei. Stăteam mai mult în apartament, seara la concert. Nu mergeam la plajă. După aia am plecat în Grecia, să mă relaxez, pentru că am fost stresat. Numai praf, nimic făcut. La noi ca la nimeni.”, a mai spus interpretul de muzică populară.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest