Pierzi în greutate şi în centimetri în doar o oră! Învaţă cum să îţi faci acasă împachetări corporale

 

Pierderea în greutate şi dietele sunt principalele preocupări ale oamenilor, mai ales ale femeilor, în sezonul cald. Dacă simţi că dietele nu mai dau rezultate şi nu ai nici bani, nici timp să mergi la salonul de cosmetică, este timpul să încerci o metodă eficientă de slăbire, atât în greutate, cât şi în centimetri, chiar la tine acasă.

Nu este nevoie să mergi neapărat la salon, ci îţi poţi face împachetări corporale chiar la tine acasă. Ai nevoie de folie de plastic de bucătărie, câteva ingrediente naturale după preferinţă, de exemplu zaţ de cafea, uleiuri de corp sau creme anticelulitice. Tot ce trebuie să faci este să aplici produsele pe zonele cu probleme (abdomen, coapse, posterios, picioare, braţe), după care trebuie să împătureşti bine şi foarte strâns cu folia de plastic. Lasă produsele aplicate să acţioneze cel puţin o oră, timp în care pielea va traspira şi va elimina toxinele.

Pentru rezultate şi mai bune, poţi chiar să faci exerciţii fizice în timp ce te-ai împachetat cu folie de plastic. Automat vei transpira mai mult şi vei pierde în centimetri şi în greutate.

Vei simţi o diferenţă vizibilă încă de la prima împachetare corporală. Urmăreşte materialele video de mai jos pentru a afla mai multe detalii despre efectele acestei proceduri, dar şi mai multe variante de împachetări.


Foto: Captură Youtube

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest