Planetele se aliniază cu Soarele! Specialiștii ne spun ce se întâmplă cu fiecare zodie

 

În această seară are loc un fenomen astronomic cu totul deosebit care va fi vizibil cu ochiul liber. Planetele Mercur, Venus, Marte, Jupiter și Saturn se vor alinia perfect, iar două dintre ele vor fi foarte aproape de Soare.

Un fenomen asemănător va mai avea loc abia în Octombrie 2018. Bineînțeles, acest fenomen va influența și oamenii în funcție de zodiile în care s-au născut. Astrologul Cristina Demetrescu a mărturisit ce se întâmplă cu zodiile în această perioadă.

”Pe 1 Septembrie va avea o eclipsă de soare, o eclipsă de lună. Toate aceste elemente sunt în conflict. Există și blocaje într-o oarecare măsură. Vor duce la o analiză corectă care la prima vedere pot fi interpretate în mod greșit. Atunci e foarte greu să știi ce e adevărat sau nu într-o anumită situație, mai ales atunci când este vorba despre muncă sau procese anevoioase. Este nevoie de muncă și analiză foarte intensă. E bine să nu ne temem foarte mult, deoarece alinierea de planete induce foarte multă panică. Totul se face pas cu pas, treaptă cu treaptă. Aglomerarea asta nu este rea. Oamenii sunt forțați într-o oarecare măsură să facă anumite lucruri pentru că nu mai pot fi amânate. Tensiunile se vor resimți și în Septembrie și în Octombrie. Trebuie să fim atenți la problemele de sănătate, la frici, să nu punem frica înainte de a face un lucru. Cele două planete, Jupiter și Venus aduc vindecare la nivel sufletesc, mental. Există oameni care se pot angaja, oameni care-și pot găsi un loc de muncă. Putem face această aliniere de planete să lucreze în beneficiul nostru, dar trebuie să ignorăm panica și să le luăm pas cu pas”, a mărturisit Cristina Demetrescu.

Ploaie de diamante în Univers
Dacă până acum diamantul putea fi stabil doar pe Uranus, se pare că o ploaie de planete prețioase are loc pe Jupiter și Saturn. Pe cele mai mari planete din sistemul solar există condiții suficiente pentru a se produce oceane de diamante. Furtunile puternice cu descărcări electrice produc bucăți mari de diamant.

În timp ce pe Jupiter diamantele se topesc, pe Saturn pot exista și bucăți stabile. Această veste îi va încânta pe bijutierii din lumea întreagă, în speranța că omul va călca și pe celelalte planete din Univers.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest