Planul lui Bote, dezvăluit la Antena Stars: ”În viață nu le poți avea pe toate. Aceasta e cea mai bună variantă!”

 

Cătălin Botezatu, 54 de ani, spune că de acum înainte va pune pe primul loc proiectele profesionale  în fața relațiilor sentimentale.

 

La 54 de ani, designerul se poate lăuda cu un palmares impresionant. Succesul în carieră și șarmul său cu siguranță i-a adus și succes pe plan amoros. Chiar dacă nu este însurat în prezent, Cătălin Botezatu a iubit de multe ori. Au ținut capul de afiș al ziarelor relațiile pe care Bote le-a avut cu Bianca Brad, Tania Budi, Vanda Vlasov ori Bianca Drăgușanu. Au fost iubiri la cote maxime! În ciuda femeilor pe care le-a cunoscut până acum, designerul nu a rămas cu niciuna, astfel acum este singur.

 

Cunoscutul creator vestimentar a mărturisit în direct la Antena Stars că din acest moment nu își mai dorește o relație, asta după numeroasele lecții pe care le-a primit atunci când se putea declara îndrăgostit până peste cap. Mai mult decât atât, Bote a spus că vrea să rărmână singur și să se axeze în continuare pa carieră, așa cum a făcut în ultimii ani. Totodată, Designerul este împăcat cu această idee, argumentând că în viață nu poți să le ai pe toate, astfel dacă nu a avut noroc în dragoste, se mulțumește cu cel din carieră.

 

"In viata nu le poți avea pe toate, astfel eu m-am îndreptat spre cea profesionala, caci asta mă face fericit. Decât sa iubești și sa fi dezamăgit, mai bine nu. Am trăit astfel de stări pe pielea mea, stiu ce insemana, am trăit pe inima mea. A fi singur este varianta cea mai bună acum.", a mărturisit Cătălin Botezatu.

 

Dana Opsitaru a fost marea dragoste a lui Bote, iar creatorul de modă nu s-a ferit să recunoască acest lucru. „Am iubit-o cu adevărat, și o iubesc încă, pe Dana. Ea înseamnă mai mult decât orice pentru mine. O iubesc foarte tare, și-a pus o amprentă extrem de pozitivă asupra bărbatului din mine”, a mărturisit Cătălin Botezatu într-o emisiune tv.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest