Ploaia torenţială i-a adus moartea! A fugit de furtună sub roţile unei maşini

 

A vrut să se adăpostească de ploaia torenţială, dar a nimerit sub roţile unui autoturism. Totul s-a petrecut pe şoseaua de centură a Galaţiului, iar bărbatul în vârstă de 60 de ani nu a avut nicio şansă în faţa morţii.

Grăbit să nu-l prindă ploaia, un bărbat de 60 de ani a ajuns în ghearele morţii. A vrut să treacă strada pentru a se adăposti într-un magazin, dar n-a mai apucat. Bărbatul a traversat printr-un loc nemarcat şi a fost lovit de un autoturism.

"Eu am văzut când a traversat strada de aici în colţ. Şi l-a izbit maşina. Da, l-a izbit maşina şi din ce-am auzit pe aici cică l-a luat de 3 ori pe sus şi l-a aruncat încoace", a mărturisit un martor.

În ciuda faptului că şoferul nu circula cu viteză, frânarea pe carosabilul ud nu a avut niciun efect. Impactul a fost fatal! Echipajele de intervenţie care au sosit la faţa locului nu au putut face altceva decât să constate decesul.

"Mi-a sărit pur şi simplu în faţă, am încercat să-l evit şi l-am accidentat.Nu aveam viteză mare, am încercat să-l evit. Alerga", a explicat şoferul.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest