Poezia plină de emoție a lui Flick pentru fetița lui: „O inimă în plus ce bate / Lâng-ale noastre, în poveste!”

 

Denisa i-a dăruit joi celui supranumit Domnul Rimă o fetiță! Ce nume au ales părinții pentru micuță.

 

Denisa Filcea și Flick au devenit părinți pentru prima dată. Sarcina a decurs perfect, iar Denisa a adus-o pe lume pe micuța Eva Maria. Domnul Rimă nu putea să nu contribuie la moment și să compună rapid o primă poezioară pentru minunea din viața lor.

 

„Visul devine realitate Fiindcă de azi încolo este O inimă în plus ce bate Lâng-ale noastre, în poveste. Cuvintele nu pot transpune Emoția și bucuria De-a ține-n brațe o minune. Bine-ai venit, Eva Maria! ”, a scris Flick pe una dintre rețelele de socializare.
 

Cu ceva vreme înainte de a naște, Denisa Filcea a făcut o serie de declarații cu privire la evenimentul care tocmai s-a produs: „A deveni părinți este un pas foarte important pentru mine și soțul meu. Suntem conștienți de faptul că acest lucru este special și unic pentru noi. Nu ne face pe noi speciali în fața nimănui. Sute de copii se nasc în fiecare minut. Nu sunt de acord cu persoanele care spun că devii cu adevărat femeie doar după ce devii mamă. (…) Sunt recunoscătoare pentru această binecuvântare din viața noastră și cea mai mare realizare din cuplul nostru. Noi facem lucrurile doar pentru noi”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest