Ponturile Amaliei Năstase pentru o vacanță perfectă la Paris: ”Să vadă tot…”

 

Fosta soție a lui Ilie Năstase le-a oferit telespectatorilor Antena Stars o serie de sfaturi utile de călătorie în capitala Franței.

Amalia Năstase a rămas fascinată de Paris. În cadrul emisiunii Vacanță de Vedetă de la Antena Stars, fosta soție a lui Ilie Năstase le-a oferit telespectatorilor o serie de sfaturi utile în privința unei călătorii în capital Franței, unul dintre cele mai romantice orașe de pe mapamond. Ea i-a îndrumat pe cei care vor să meargă la Paris să ajungă la barurile din cartiere, dar și să se cazeze la Boutique hoteluri, care ar fi la prețuri rezonabile. În plus, Amalia Enache i-a sfătuit să urce în Arcul de Triumf și să vadă Luvrul, precum și să-și cumpere bilete la opera. În opinia vedetei, cu 200 de euro / zi la Paris o duci decent, având în vedere intrările destul de piperate la obiectivele turistice.

 

”Trebuie să meargă la bistro-urile acestea de cartier, Trebuie să caute boutique hoteluri, care sunt și de patru stele și au prețuri rezonabile. Trebuie să vadă tot, să meargă la Luvru. Căutați să vă cumpărați bilete la operă. Urcați-vă și în Arcul de Triumf”, a declarat Amalia Năstase, la Vacanță de vedetă


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest