Porți un sutien în timp ce dormi? Cât de bine sau nu este să faci acest lucru, potrivit specialiștilor

 

Femeile se confruntă în fiecare seară cu această problemă, dacă este mai bine sau nu să doarmă cu sutienul pe ele.

Părerile sunt împărțite, iar miturile sunt deja o parte a vieții noastre. La finalul zilei, fiecare femeie poate decide dacă este mai bine sau nu să poarte un sutien în timp ce doarme.

Cu toate acestea, înainte de a lua o decizie legată de acest fapt, ar trebui să cunoască ce informații sunt reale și care sunt doar niște mituri.
Oamenii care cred că femeile nu ar trebui să poarte un sutien în timpul nopții susțin că acesta strânge sânii, lasă urme pe corp și pot cauza noduli care ajung într-un final la cancer. Pe de altă parte, alții spun că este bine să porți sutien pentru a împiedica sânii să se lase.

Ei bine, potrivit experților medicali, prima convingere este numai un mit și nu există vreo dovadă că purtarea unui sutien în timpul somnului ar putea cauza un blocaj la nivelul nodulilor limfatici.

Cât despre purtarea unui sutien pentru a împiedica lăsarea și pleoștirea sânilor, nu este încă lămurită complet problema, căci acest fapt este o consecință mai ales a geneticii, vârstei, sarcinii și alăptării.

Cu toate acestea, este recomandabil ca femeile care au măsura C sau mai mult să poarte sutiene cu cupe moi pentru a preveni lăsarea, iar cele care au o măsură mică nu au nici măcar un beneficiu din a purta un sutien în timp ce dorm.

Specialiștii recomandă să porți un sutien din fibre naturale și care să aibă cupele moi pentru a nu te deranja deloc în timpul nopții, informează lavishtrend.com.

În concluzie, un sutien purtat în timpul nopții nu crește șansele de a face cancer, dar nici nu previne lăsarea sânilor, așa că este decizia ta cum vrei să dormi.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest