Portofelul lui Bassam Dabbas s-a întors la sala de forță. Hairstylistul jefuit face acuzații grave: „Sunt mână în mână”

 

Hairstylistul vedetelor a recuperat o parte din banii care i-au fost furați, dar nu-și explică modalitatea în care portofeul său a reapărut la sala de forță unde s-a petrecut jaful.

 

În urmă cu 3 săptămâni, Bassam Dabbas era deposedat de o sumă importantă, peste 60.000 de lei, în sala de forță unde de regulă se antrena. Poliția a reținut doi minori, dar cazul său a luat o întorsătură ciudată în momentul în care a fost anunțat că i-a fost descoperit portofelul, miraculos, la locul în care fusese prădat. În acesta nu mai era întreaga sumă, ci lipseau 25.000 de lei. Bărbatul a avut un șoc când a văzut ce s-a întâmplat.  

 

”După 15 zile m-au anunțat de la sală că vino repede că s-a găsit portofelul. Zici că era pierdut în sală și că l-au găsit că e acolo, nu că era furat și au luat hoții portofelul. Nu știu ce s-a întâmplat, nu mă așteptam să mi se fure portofelul de la sală, iar hoții să fie în pușcărie a doua zi.

Aveam un ruscsac și aveam portofelul pus în rucsac. Erau salariile pentru angajați, era data de 29, toată lumea îmi zicea că nu trebuie să umblăm cu sumele astea, dar când vrem să punem bani la bancă trebuie să mergem cu sumele astea”, a spus Bassam Dabbas, hairstylist-ul vedetelor, la Antena Stars.

 

Bassam Dabbas a pus cap la cap tot ce s-a întâmplat și a ajuns la concluzia că cei care l-au prădat ar avea conexiuni și la sală, altfel nu își explică reapariția portofelului brusc în această locație, mai ales că poliția a scotocit locul în care s-a produs infracțiunea.

 

”Am găsit actele exact cum erau puse de mine, am găsit bancnotele de 500 de lei, erau acolo, dar nu erau toate. Am fost la poliție și mi-au zis că îmi lipsește 37.000 de lei. Nu înțeleg de ce mi-au pus doar 25.000 de lei, nu înțeleg cum s-a întors portofelul la sală, adică nu știu. Nu înțeleg de ce nu s-au întors cu toată sumă, cred că s-au și speriat, dar nu înțeleg cine e mână în mână cu hoții.

Eu cred că sunt mână în mână cu sala, nu ai altfel cum să-ți intre hoții să-ți fure, după care să se întoarcă înapoi să le aducă și nimeni să nu observe. A fost găsit în alt dulap, dar tot în vestiar”, a mai zis Bassam Dabbas.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest